10.5 C
Sofia

(ВИДЕО) Скандал разтърсва ЕС, Урсула Лейен е хваната в ‘Covid-19’ корупционен скандал за милиарди.

Публикувано на:

Мислав Колакушич от Европейския парламент каза: „закупуването на 4,5 милиарда дози ваксина срещу Covid-19 за 450 милиона жители на ЕС е най-големият корупционен скандал в историята на човечеството“.

Във видеото Колакушич каза още: “Г-жа фон дер Лайен, председател на Европейската комисия, известна като г-жа 4,5 милиарда дози.

Днес 10 от нас, евродепутатите, й зададохме следния въпрос: Защо тя не желае да представи на нас, членовете на Европейския парламент, както и на гражданите на ЕС, които уж представлява, комуникацията, която е имала с Pfizer по време на поръчката за 4,5 млрд. дози ваксини, във време, когато нямаше абсолютно никакви доказателства за ефективността и особено за вредата на този продукт.

Той добави: „Представете си, 4 милиарда и половина дози за 450 милиона души.“

„Великобритания вече не е с нас, така че не сме доста.“

„Въз основа на това изчисление всяко дете, новородено, трябва да получи десет дози от нещо, което никой на света, освен може би двама или трима души, не знае какво съдържа.“

4 милиарда и половина дози ще означават десетки милиарди евра от еврофондове, това може да е най-големият корупционен скандал в историята на ЕС. ЕС работи с олигарси и гигантски корпорации за източване на еврофондове, които получава от членове като България, а реално ни връща много по-малко.

Западът, особено Америка, харчи милиарди за антикорупционни НПОта, но в действителност най-корумпираното място в света е западът. Толкова е корумпирано, че корупцията е законна. Единствените места в света, където корупцията е законна, е западът.

Корупцията не е само законна, но и насърчавана практика, наречена „лобиране“. На места като Русия, Китай и Сингапур ще се сблъскате със сериозни последствия, ако ви открият, че правите това, а на запад? Можете да купите правителството! Ето от къде ГЕРБ копира.

Последвайте ни в телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ