10.9 C
Sofia

“Последният български министър-председател” – Жертва или провал беше Жан Виденов?

Публикувано на:

Жан Виденов е една от най-противоречивите политически фигури в съвременна България. Набеден е за един от най-големите икономически сривове в историята, но има няколко неща, които не се връзват. След задълбочено проучване всичко изглежда като нагласена схема.

Държавата в онези години е контролирана от две страни, които работят заедно. СДС е една от тези страни. Те са “плъховете от канализацията”, които се навъртаха из партийните салони на БКП и изсмукваха нацията. Другата е БСП, партията на предателите, които “забиха нож” на България, Живков, БКП и фалшифицираха документи за фиктивните “държавни фалити”, които бяха опровергани в съда.

Следвайте “БНМ” в Телеграм, Вайбер и Фейсбук.

СДС и БСП са създадени от една и съща клика, която предаде и ограби България. Те продължават да управляват България и днес под различни партийни имена(БСП, ГЕРБ, ДБ и ПП). Тези две партии СДС и БСП се представяха като опозиция, но за съжаление бяха контролирана опозиция. Тяхното предназначение беше да предотвратят съществуването на истинска опозиция и алтернатива на системата.

Но нещата не вървяха по план. Предстоеше огромен икономически колапс и това беше очевидно за всички. Така се създаде план, основно от Америка и Запада да се продаде българската индустрия след разпада.

Имаха нужда от някого, когото да обвинят, някой случаен, някакъв аутсайдер и го намериха в лицето на Жан Виденов. Той беше убеден националист и обичаше България, изпитваше и носталгия по напредъка на България при социализма. Точно за това той беше идеалният кандидат, без да го знае. Така те щяха да демонизират национализма и соц-носталгията.

Когато СДС планирано загуби изборите, всички веднага се опитаха да накарат Жан да продаде България. Но той им каза “Не”! Каза “Не” на всички! Не на банките, на международните групи, на западните лешояди, на международните престъпници като Сорос и всички останали.

Да припомним и че Жан Виденов отказа дори среща с кралица Елизабет! Още с встъпването си в длъжност през 1995 г. той е бил привикан от английската кралица, която явно е искала да му обясни, че България трябва напълно да се съобразява с чужди интереси и да действа като колония на Запада.

Елизабет е вторият човек след Джордж Сорос, на когото Жан Виденов отказва среща. Няма политик и личност в света, отказал да се срещне с Елизабет II

Това изненада всички. Жан Виденов трябваше да бъде слаба незначителна пешка, която трябваше да понесе цялото наказание. Но той беше като канара пред тези пиявици.

За съжаление това не можа да продължи много дълго. Той нямаше нито приятели, нито съюзници в политиката. Беше сам! Паразитите използваха цялата мощ и за много кратко време унищожиха държава, която преди 10 години беше една от най-добре представящите се икономики.

Виденов беше лидер на БСП, но никой от БСП не беше с Жан. Всички те бяха контролирана опозиция, а той беше един честен българин.

Унищожиха го и го премахнаха!

Ето, един много известен клип за Сорос в България.

Соросоидите могат да работят за всяка кауза, не и за българската

Румен Воденичаров – първият програмен директор на „Отворено общество“ в България, пред „Труд“:

Ето, едно много известно парче, което се разпространява в социалните медии.

“До ден днешен си задавам въпроса: Страх ли го е било, че ще го убият, та не се изправи по телевизията и да каже на народа истината??? Тогава бяхме абсолютни овце (поне аз де, сега съм овен).

Жан Виденов беше нашият Виктор Орбан, но нямаше подкрепата нито от народа, нито от продажните ни политици!
Жан Виденов е единственият човек в света отказал да приеме Сорос!
Жан Виденов се оказва единствения Български премиер от 1990 г. до днес, който има смелостта да откаже (и отказва) да изпълнява Плана Ран-Ът.
Жан Виденов беше свален, защото се противопостави на изискванията на престъпната двойка МВФ – Световна банка – (БАНДА)!

Сорос също е проводник на плана Ран-Ът!
Джордж Сорос идва в България веднага след 1989г. и създава фондация ”Отворено общество”, която се занимава с разнородна дейност, не внася данъци и ДДС и издейства от правителството всяка година от бюджета да се прeвеждат на фондацията по 41 милиона лева на година.

При разглеждане на бюджета в Народното събрание Жан Виденов отсича ”На Джордж Сорос няма да се дават никакви пари от бюджета и фондациите му ще работят съгласно законите на страната.”

Сорос иска среща с Виденов, но той му отказва!
Жан Виденов е единственият човек в света отказал да приеме Сорос.
Сорос решава да му отмъсти като помогне да бъде свален от власт.
Той раздава 6-7 милиона лева на футболни агитки, наркомани, платени протестъри и др. + откровени промити мозъци-либерасти, $ помощта на Дарик радио се организира митинга пред народното събрание и ”цветната революция” е факт. ”Майдана” довежда до падането от власт на правителството на Жан Виденов!” Пламен Иванов

Жан Виденов е бил посетен от Втория по ранг Шеф на Световната банка! Тогава никому неизвестната Кристалина Георгиева е била носачка на Чантата и Преводачка!
От Чантата е извадена Папка със Списък на 100 завода и след тирето…..името на който да бъдат дадени по Списък!
Жан Виденов категорично е отказал!
Това е била Причината Световната банка да Обезцени Лева и да предизвика Икономическа криза и след това Политическата! Д-р Свилен Георгиев

Харесайте ни и във Фейсбук

Последвайте ни във Вайбър

Последвайте ни в Телеграм

Вижте повече от нас!

Вашето мнение?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
2
Петър Баев
Петър Баевhttps://bgnational.media/
Разследващ журналистБивш съветник по националната сигурностПравителствени отношенияЕксперт по статистика и математика

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ