8.8 C
Sofia

Евроатлантическа коалиция: “ДБ и ГЕРБ” ще пращат ли българи да воюват в Украйна?

Публикувано на:

Ще бъде ли България въвлечена в световен конфликт с Русия? Има голям коалиционен тласък към това от партии като ГЕРБ, ПП и ДБ.

В момента лудият антибългарин “Соломон”, който иска да въвлече България в открита война и да прати българи да се бият в Украйна, преговаря с ГЕРБ за коалиция между ДБ, ПП и ГЕРБ.

Ние се намираме в стагнация, която е на път да избухне тази зима с повишение на цените, инфлация и енергийна криза. На много места има несигурност за хранителните продукти и западните държави поставят ограничения за това колко енергия може да използва човек. Това показва колко тежка става кризата.

Какво ще направят политическите партии като ДБ по този въпрос? Да изпращат пари, войски, оръжия и технологии в Украйна. Да, това не е шега, това е най-важната им задача в момента. Те не искат да помогнат на милионите българи, които не могат да си позволят отопление. Не, те искат да ни пратят да умрем в Украйна заради някакъв американски олигарх.

Това е в центъра на политиката на ДБ. Коалицията се формира около ПП, ДБ и ГЕРБ. Въпреки че ГЕРБ бяха скептични към изпращането на войски в Украйна, то те могат да бъдат принудени да влязат в коалицията.

Да припомним, че ДБ вече изпрати доброволци, а и политически кандидати да се бият и да убиват хора в Украйна. Един от тях е издирван като военнопрестъпник и се опита да въвлече България в конфликта, като заплаши да убие Митрофанова и хвърли боя по руското посолство.

Ако такава коалиция започва да се оформя, то тогава трябва да протестираме 24/7. Не можем да позволим на тези партии да ни въвлекат в конфликт, затова не трябва да бъдат допуснати на следващите избори. Те имаха наглостта да заплашват президента Румен Радев, заради отказа му да ни въвлече в конфликта и неутралитета му.
БНМ напълно подкрепя решението на президента и ще продължи да го прави. Молим президента да изпрати армията и да се справи с тези престъпници!

Подкрепете ни във телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Борис Морев
Борис Морев
Дипломат

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ