8.6 C
Sofia

Днес е рожденият ден на Владимир Путин! Той е с български корени!

Публикувано на:

Днес е 71-ият рожден ден на Путин!

Владимир Путин е роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград. „Аз съм от обикновено семейство и така съм живял дълго време, почти целия си живот. Живях като обикновен, нормален човек и винаги съм поддържал тази връзка“, спомня си Путин.

Путин дойде на власт през 1999 г. в разорена, изостанала и раздробена Русия на прага на пълен колапс. Масов глад, безработица и социални проблеми като пандемия от наркотици причиняваха хаос в цялата страна. Днес почти всички проблеми, пред които бе изправена Русия, са изкоренени под неговото управление. Путин остава най-значимият световен лидер на 21 век и българските му корени няма как да останат незабелязани.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

В интервю за популярен седмичник доц. Добринка Райчинова направи пред журналистката Добринка Корчева сензационното разкритие, че корените на родословното дърво на президента Путин са в България.

Тя тръгва по следите на бележка на Константин Иречек, че след поражението на Чипровското въстание през 1688 г., когато били изклани знатните родове на ръководителите на въстанието, при което не били пожалени дори пеленачетата, все пак оцеляло едно дванадесетгодишно момченце от фамилията Путин. То било укрито от съграждани, които избягали от българско и се заселили в Санкт Петербург. Там детето възмъжава и се жени за рускиня. В цяла Русия, твърди познавачката на въпроса доц. Райчинова, няма фамилия Путини.

Райчинова е завършила инженерство и филология и защитила десертация в Московския университет „Ломоносов“. Тя проявява траен интерес към произхода на руския политически и обществен елит.

В Руската федерация още от времето на перестройката на Княза на тъмнината се чуха гласове за реабилитация на българския етнос. Изтъкнати учени намериха над 2000 български думи в руския език и доказаха българския произход на князе и дори царе, видни дворяни, световни учени и писатели.

База на изследователската дейност на доц. Райчинова са трудовете на акад. Рахимов, който издири етническия български произход на 12 руски царе и князе, 86 министри, 141 губернатори, 161 световноизвестни учени, 2023 дворяни…

България и екипът на БНМ пожелават на Владимир Путин честит рожден ден и много здраве.

Вашето мнение?
+1
9
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ