11.1 C
Sofia

Европа ще съди България заради ЛГБТ права! По време на криза!

Публикувано на:

ЕВРОПА ЗАПОВЯДВА НА БЪЛГАРИЯ ДА ПРИЗНАЕ СМЯНАТА НА ПОЛА

Решението на съда в Страсбург идва в момент, в който се очаква Гражданската колегия на Върховния касационен съд (ВКС) да постанови чаканото от две години тълкувателно решение по въпроса дали е допустима съдебна промяна на данните в актовете за гражданското състояние на транссексуален.

Преди да се произнесе, Гражданската колегия, реши да сезира Конституционния съд за това какво разбира под “пол” основният закон. Тя постави и въпроси относно съвместяването на разбирането на Конституцията за “пол” с правото на личен живот, гарантирано от Европейската конвенция за правата на човека.

Става ясно, че България е глобена 10 000 евро за това, че не признава „правото на самоопределение” на някой си транссексуален. 

Натискът от страна на Европа е ясен. За Европа пълната слободия и индивидуализъм са най-важни. Ако не искате обществото ви да е пълно с хора, които си сменят пола, педофили, хомосексуалисти и каквото там изникне от лабораториите за социално инженерство на Запад, то Вие сте потисници, Вие нарушавате човешките им права и трябва да бъдете строго осъдени. 

Докога ще търпим Европа да ни налага своите “ценности”, докато ние продължаваме да гледаме как България умира?

В допълнение: Емили пияндето с тротинетката също се включи в осъждането на България в Страсбург.

“Аз ще стана Емили по документи и ще осъдя България”, категорична е Емили, която мечтае не само да лети по магистралите, но и да се превърне в жена и по документи. Родена като момче, преди няколко години решава да смени панталона с рокля. Въпреки опитите, в крайна сметка не получава нов документ.”

Реалността наистина се е превърнала в една груба шега.

Подкрепете ни във телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ