24.8 C
Sofia

От маймунска шарка ли почина бащата на Борислав Сандов или от шок че загубиха изборите?

Публикувано на:

Борислав Сандов е отявлен национален предател. Той е на заплата на чужди фондове и работи за унищожаването на България и пълната ни колониална интеграция в империята на Запада. Той е един от лидерите на партия „Демократична България”, която спонсорира терора, ромски босове, корупцията и омразата към българските граждани.

 Бог наказа Сандов днес. Баща му, друг национален предател (това явно е в кръвта им), беше член на секционна избирателна комисия в село Букова поляна.  Дъртият предател сигурно е бил там, за да купува гласове.

 Той и ромската му чета напуснали селото след изборите с попълнените хартиени вотове и отпътували за Смолян.  По пътя за там те гледали резултатите с интерес и били информирани, че партията им губи и то зле. Те дори загубиха една от софийските си крепости в полза на партията, която най-много мразят „Възраждане“.

 При достигане на дестинациите си намери майстора , и беше изпратен до дъното на ада.  Това е трагедия, тъй като той намери безболезнена смърт, смърт без никакво страдание, а всички знаят, че заслужаваше точно обратното. Предполага се, че е починал от маймунска шарка, която вероятно е получил от многобройните, ексклузивно мъжки партита на ДБ. Той присъства на тях със сина си Борислав Сандов.

Подкрепете ни във телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ