10 C
Sofia

(ВИДЕО) Ицо Хазарта – Народен представител или проститутка?

Публикувано на:

Скандалната фигура, Ицо Хазарта, достигна до най-високия ешалон на властта на страната ни.

Преминахме от фигури като Бойко Борисов, които сами по себе си са лица на корупцията, олигархията и престъпността, до дребни квартални наркодилъри.  Това е дилемата, пред която е изправена нацията – дребни джебчии или големи крадци?  Какъв е вашият избор?

Ицо Хазарта е известен в нашето общество, като наркозависима личност. Роден в София, социален паразит, който опорочава всичко добро в обществото ни.  Той изгради кариерата си върху романтизиране на употребата на наркотици, престъпността и рапирането срещу правителството, от което често се възползва.

Той най-яростно говори срещу по-успешната фигура на деградацията – Бойко Борисов и партията му ГЕРБ.  Но да не забравяме, че Ицо Хазарта е двуличен шут, който би направил всичко за пари, дори да продаде собствените си деца – напомняме, че пееше на кампаниите на ГЕРБ и рекламираше партията.

Въпросът е народен представител ли е или проститутка?  Е, можете лесно да отговорите на това, но става и по-лошо. Не само продължаваше да пуши като народен представител, но и се продаваше на произволни олигарси.

Веднага след като беше избран за народен представител, той продължи да се продава на олигарси.  На Нова година, когато хората трябва да прекарат време със семействата си, той избра да го прекара насаме, забавлявайки олигарси на техните партита.

По празниците Ицо Хазарта прекарва времето си в най-скъпия хотел във Велинград – „Арте“.  Но той не беше там, за да релаксира със семейството си, а беше там, за да забавлява олигарси.

Хотелът е собственост на един от най-големите хотелиерски, строителни и безброй други сфери от олигарси в България – “Христо Томов”, който забогатя неетично при управлението на Герб. Той има дълбоки връзки с Бойко Борисов и е получил разрешение да разшири многомилионната си империя в България.

Христо Томов и Бойко

Ицо Хазарта се продаде на НОВА ГОДИНА, за да забавлява олигарсите на частните им партита и да рекламира хотелите им.  Той е народен представител, който забавлява някого насаме. Запомнете това! Изпълняваше унизителни песни и караше момичета да показват бельото си пред деца от публиката, някои от които бяха на 2 години.

Това са хората, които ще се опитат да бъдат преизбрани. Могат да бъдат купувани и продавани частно за точната сума.

Подкрепете ни във телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ