14.6 C
Sofia

Продаде ли се Янев? Готви ли се България за война?

Публикувано на:

В едно свое изказване, ген. Стефан Янев, призова младите българи да се “хвърлят с мен в окопа”. В кой окоп и срещу кого, генерала пропусна да поясни. Този негов призив щеше да бъде логичен, ако имахме ясен враг и ако срещаше подкрепа от младите хора в България. 

Нима този политик, който твърди, че мисли за бъдещето и просперитета на нашата страна, така лекомислено би се осмелил, да погребе набори от кадърни и трудоспособни наши сънародници, без причина? За журналистите от Българска Национална Медия и за мнозинството ни съграждани, отговора разбира се, е НЕ! 

Затова следва да зададем откровен въпрос към ген. Янев:

“Чувствате ли се отговорен всъщност към българските синове и готов ли сте да ги откъснете от семействата им?” 

Дори ще задълбаем по-дълбоко и със следващите ни въпроси: 

За кого, вие, ген. Янев сте готов да погребете българската нация? И дали това ваше изказване, не сте го прочел от заповедите на Американското посолство? 

Всъщност, не е нужно да търсим отговорите от него. За Стефан Янев, вече е пределно ясно, че “НАТО е България и България е НАТО”. Но ние, отговорните хора, като истински българи, търсим подкрепата именно от народа, а не от чужди институции!

Драги читатели, фактите са налице. Ние от Българска Национална Медия, оставяме Вие, да направите изводите си. За нас, картинката е ясна!

Надяваме се финансирането от фондация Америка за България, да е достатъчно, за да се справи Стефан Янев с народния гняв!

Подкрепете ни във телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Борис Морев
Борис Морев
Дипломат
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ