4.2 C
Sofia

Завръща ли се нормалността в Швеция?

Публикувано на:

След изборите в Швеция дясната коалиция взема властта. Точно в Швеция, известна досега като една от най-либералните страни в Европа, и като страна, в която престъпността скочи десетки пъти след широкото отваряне на границите за мигранти от неевропейски страни. Явно на обикновените хора най-после им е писнало от това и са избрали хора, които обещават да намалят миграцията и да върнат страната към нормалността.

Мнозинството обаче е твърде крехко, като загуба на едва 2 гласа може да наклони везните в другата посока. Така че това на теория дясно управление със сигурност ще бъде изпълнено с много компромиси и би било наивно да чакаме някаква драстична промяна в живота на шведите. Освен това, етикетът „крайно-десни“, сложен от глобалистическите медии на партията „Шведските демократи“, е меко казано пресилен – възгледите на тази партия не са много по-различни да кажем от тези на немската ХДС преди 30 години.

И все пак, виждаме стъпка в правилната посока, и то в една от европейските страни, които бяхме напълно отписали. Възможно ли е нормалността да започва своето завръщане в Европа, и след няколко години да кажем завинаги сбогом на настоящото управление на ЕС, отличаващо се със своите мигрантски, „зелени“ и напълно сервилни към задокеанския господар безумия?

Подкрепете ни във телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Буревестник
Буревестникhttps://burevestnik-bg.com
Български подкаст за геополитика.Фейсбък група: https://facebook.com/groups/BurevestnikBG Телеграм група: https://t.me/BurevestnikBG

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ