10.7 C
Sofia

Демократична България – Сделки с ромски босове? Ще купят ли ромския вот?

Публикувано на:

Можем да напишем много статии за американската колониална партия-коалиция „Демократична България”, но днес нека се съсредоточим върху последния им гаф.

Да Бг често критикува партии като ГЕРБ за предизборните им кампании „с кебапчета и кюфтета” за купуване на гласове. Това е невиждано лицемерие, понеже Демократична България също многократно са поднасяли на ‘демократичното’ общество безплатни неща като например кафе на предизборните си щандове, за да печелят гласове. Това е същата тактика като кебапчетата, ако не и по-скъпа и изкусителна, т.е подкупна във всяко отношение. Те са просто лицемерната версия на ГЕРБ. Ситуацията за тях се влоши допълнително, тъй като коалицията според последните проучвания се предвижда да получи под 4% от гласовете, с което няма да преминат бариерата, което явно ги е принудило да се възползват от едни по-сенчести тактики.

Последната им тактика в кампанията е да привлекат гласовете на ромите. Антоанета Цонева бе видяна как се качва на ромска каруца и се опитва да говори с ездача / кочияша. Това обаче завърши катастрофално, тъй като той не разбираше какво госпожата се опитваше да постигне и по никакъв начин не изглеждаше заинтересован, когато тя му споделяше пропаганда на Да Бг. Антоанета Цонева също присъства на ромска сватба, най-вероятно поканена от местен ромски бос, след като е сключила някаква сделка с него, за да получи гласове.

Ивайло Мирчев също беше заснет да разговаря с местни ромски босове, опитвайки се да раздаде листовки и да ги убеди да привлекат повече гласове към Да България. Това породи много мемета в социалните медии, усмиващи го и показващи, че хората, с които разговаря, вероятно имат нулев интерес спрямо казаното от него. В действителност Да Бг не представляват интересите на ромите. Не могат да им предложат нищо друго освен да станат войници на НАТО срещу Русия – нещо от което ромите не се интересуват. Това прави подкупа единствен логичен вариант да се доберат до ромския вот.

Най-смешен обаче е пишман генералът Атанас Атанасов, който се среща с най-големия ромски Дон в България, кръвен роднина на Цар Киро. Дон Иван Костов и 140-сантиметровият „Генерал“ са се срещнали на неопоменато място, и разговорът им остава таен, без изтекла информация до обществеността. Експерти обаче предупреждават, че може да има връзка между тази среща и кампанията от предишните дни в ромските махали. Изглежда, че Да България е в много голяма паника, след като проучванията им отреждат под 4% и те отчаяно се опитват да спечелят ромския вот по какъвто и да е начин. Паднали са толкова ниско, че да сключват тайни сделки с най-омразни национални предатели като Костов.

Подкрепете ни във телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ