16.8 C
Sofia

Кандидат от ДаБългария се гаври с жертвите от наводненията и хора с увреждания

Публикувано на:

Вчера кандидатът на Демократична България “Теодор Михайлов”, който има хиляди последователи във фейсбук, публикува един от най-отвратителните постове, който можете да си представите.

През изминалите седмици България беше засегната от наводнения и природни бедствия, оставили хиляди жертви без дом, храна и вода. Докато някои партии като Възраждане изпратиха доброволци и ресурси, за да помогнат на жертвите, други стояха отстрани и продължиха кампанията си в цялата страна, игнорирайки належащия проблем. Това по своему говори достатъчно за тях, но това, което Демократична България направи е най-невъобразимото нещо досега. То показва колко ненавист има американската партия и нейната членска база към българския народ.

Не е тайна, че Демократична България е най-расистката партия, произлизаща от американския бял империализъм, финансирана за създаване на робски колониални държави за Запада и цялото им съществуване в България е с цел да ни направят робска държава. ДаБг също е партия, която спонсорира и насърчава тероризма и терористите – в България и извън нея се издирва кандидат на ДаБг за военни престъпления и убийства на деца в Украйна. Името му е Иван Калчев и е бил наемник, воювал срещу Русия и България в Украйна.

Така че не е изненада, че член на тяхната кампания отиде в наводнените райони и се подигра на потърпевшите. Той направи отвратителен PR опит, показвайки, че е там, за да “помага”, но наглостта и омразата към българите му попречиха да направи своя PR и вместо това той се изсмя в лицата на жертвите и си направи селфита на фона на скръбта им. Той се пошегува, че е на „Кални бани”, докато останалите се опитват да спасят живота и имуществото на пострадалите.

Когато хора му направиха забележка за неуместната шега във Facebook, той ги нарече „аутисти” и им каза, че не трябва да се осмеляват да поставят под въпрос действията му, сякаш смята, че е над хората и те са негови подчинени. БНМ никога не е виждал такава наглост в нито един политически кандидат досега. Това трябва да е най-голямото нищожество, което някога е водило кампания на българска земя. Фактът, че е толериран в обществото, докато се подиграва с жертвите, използва ги за ПиАр кампания и обижда критиците си с гротесков език на омразата срещу хора с увреждания е потресаващ. Как може обществото да му позволи да се държи толкова дивашки? Няма ли да има последствия за него?

Също така искаме да подчертаем, че този човек има сериозни връзки с чужди олигарси като самия Джордж Сорос, който всяка година плаща милиарди, за да разшири захвата на западния империализъм в страни като България. Това са хората, които представляват Демократична България.

Подкрепете ни във телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Петър Баев
Петър Баевhttps://bgnational.media/
Разследващ журналистБивш съветник по националната сигурностПравителствени отношенияЕксперт по статистика и математика
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ