16.8 C
Sofia

Закрито проучвание което показва че Възраждане е ПЪРВА политическа сила през месец Юни

Публикувано на:

Тази информация шокира БНМ.

Това проучване трябваше да бъде публикувано в началото на юли, но тъй като уебсайтът ни не беше завършен, Българска Национална Медия още не бе координирана в своята структура. Отделът, отговорен за това, е нашият проучвателен и аналитичен отдел „БНМ Рисърч Груп“. След приключване на прегледа на нашите публикации, забелязахме, че проучването на социалните анкети с допитванията до хората за юни не е публикувано. След едноседмично разследване разкрихме шокиращи новини.

7 членове на изследователската група на БНМ бяха отстранени от Българска Национална Медия Искрено се извиняваме на нашите читатели и на цялата българска общественост за това непрофесионално и пагубно събитие. Смятаме, че е имало платен саботаж, понеже това е малко след кампанията срещу БНМ от страна на медиите, олигарсите и мафията. Нека си припомним, че БНМ е обект на постоянни атаки от тези групи от началото на годината и смятаме, че на членовете на изследователската група БНМ Рисърч Груп е било платено да не отразяват резултатите от допитванията през юни.

БНМ вече публикува официално проучване на общественото мнение, което показва, че Възраждане е ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА в пика на месец юни. Това се дължи на много причини. Както каза Карбовски в своята експертиза – „Американската намеса във вътрешните работи на България принуди много хора да гледат на Вашингтон по негативен начин и да преминат към Възраждане”. Отделно, енергийната криза, икономическата криза, кризата с пандемията и кризата с глобалната война накараха хората да преоценят за кого искат да гласуват и избраха Възраждане. ГЕРБ пое обичайната си битка за 1-во/2-ро място, тъй като все още държи по-голямата част от местните кмества и администрация, което им осигурява база от лоялни избиратели. ПП е на трето място, след като падна драстично, но успя да открадне всички гласове от ДаБГ. БСП наблюдава огромен спад в гласоподавателите, тъй като тяхната избирателна база се придвижва все повече към Възраждане поради това, че БСП е замесена в множество скандали, като например продажбата на оръжия за убиване на руснаци и българи в Украйна.

Три партии буквално се бореха за живота си, за да стигнат до границата от 4-5% през юни. ИТН имаше най-голям спад в съвременната история на парламентарните избори; шансовете на ДаБГ да влезе в парламента са почти нулеви, а партията на Янев има много малък шанс да преодолее 4%, но най-вероятно ще падне под него, кампанията на Янев през юни все още бе преждевременна.

Българска Национална Медия отново се извинява за този скандал и ви уверяваме, че изследователската група на БНМ е напълно реформирана и никога повече няма да допусне подобно нещо.

Подкрепете ни във телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ