11.5 C
Sofia

Иви Лазарова: Елена Гунчева ме заплашва

Публикувано на:

Днес, след като споделих новината, че Елена Гунчева „Баба Гуна” се е продала и е напуснала Възраждане, тя ме заплаши публично.

Излезе информация, че Елена Гунчева е излъгала за коментари, които е направила срещу Русия, както и че Гунчева се е продала за пари и имоти, напускайки политическата партия Възраждане и предавайки всички хора, които я подкрепят. След като я тагнах в публикацията, Гунчева започна да ме обижда публично. След като беше разобличена, тя изглеждаше нервна и ядосана, прибягвайки до дребни лични нападки и заплахи.

Най-смешното е, че когато Гунчева ме заплаши в своя изблик на ярост поради тази излагация, тя си забрави граматиката и започна да пише с правописни грешки. Гунчева ме нарече „Анна“, може би старостта и ядът са я хванали, защото не се казвам Анна, нито имаше Анна в публикациите или коментарите под тази публикация.

Няколко души се чудеха коя е тази Анна и дали Гунчева си е загубила ума. Изглежда става изключително агресивна, сенилна и е започнала да си въобразява разни неща. Това може би се дължи на факта, че тя се чувства виновна, че е предала хилядите хора, които се довериха на госпожа Гунчева, тъй като през изминалата седмица тя непрестанно хули Възраждане.

Защо Гунчева е толкова фокусирана върху Възраждане, но почти не споменава други партии като , ДаБГ, ГЕРБ, ПП или останалите, против които тя твърди, че се бори също? Защо единствената ѝ цел е да атакува една страна, която всички останали атакуват? Може би тя взема повече пари, за да атакува основната опозиция на тези партии.

Подкрепете ни във телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ