15.8 C
Sofia

Нов скандал – бой между бежанци, медиите обвиняват българите – ФАКТ ЧЕК

Публикувано на:

Нов случай на масов бой между бежанци и други бежанци или цигани е станал в София. Този път няма български жертви, тъй като бежанците или циганите се бият помежду си.

Въпреки това българите станаха жертва на масирана медийна кампания, която ги обвинява за тези нападения. медиите за фалшиви новини, които са спонсорирани от западни неправителствени организации като “Америка за България”, разпространяват фалшиви новини за нападенията. Те разпространяват фалшивата новина, че бежанците биват нападани от българите поради расизъм!

Клиповете обаче показват друго – във видеото се вижда цветът на кожата на нападателите и се чува развален български. Това навежда разследващия екип на мисълта, че нападателите или жертвите са или бежанци, или цигани. Този произход все още не е ясен, но те не са българи, както ни казват фалшивите новини!

През последната година българите все по-често стават жертви на нападения на бежанци и цигани, но медиите се опитват да го извъртят в обратната посока, сякаш ние сме нападателите, затова Западът трябва да санкционира българските граждани и да унищожи страната ни!

Не ставайте жертва на фалшиви новини! Абонирайте се за БНМ!

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Вашето мнение?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ