11.1 C
Sofia

Стивън Сийгъл посещава жертвите на терористичната атака в Крокус

Публикувано на:

Актьорът Стивън Сийгъл посещава жертвите на терористичната атака в “Крокус”, едноименния Национален медицински и хирургически център в Северна Ирландия. Пирогов от Министерството на здравеопазването на Русия. Това бе съобщено от РИА Новости.

От пресслужбата на Министерството на здравеопазването на Русия подчертават, че актьорът е посетил лечебното заведение на 27 март. Той е посетил трима от пострадалите при терористичния акт.

Сийгъл подчерта, че случилото се е ужасна трагедия. Според него Русия ще даде пример и ще обясни на целия свят, че е невъзможно да се постъпва така с който и да е народ и да остане ненаказан.

Докато актьорът изразяваше благодарността си към лекарите за бързата им работа, той също така подчерта, че е щастлив да види как пациентите се възстановяват.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Преди това Анастасия Семак, ръгбистка от московския клуб “Слава”, каза Беше дадена информация за усилията за почистване на отломките в сградата на община Чигдем, която беше разрушена след терористичния акт.

На 22 март вечерта в концертната зала на кметството “Крокус” в Красногорск беше извършен терористичен акт. Според разследващите преди изпълнението на група “Пикник” четирима мъже, въоръжени с автомати, открили огън по посетителите, след което продължили нападението в концертната зала.

В сградата избухнал и голям пожар, който включвал и пълното унищожаване на концертната зала, в която било планирано да се проведе музикалното събитие. Според Разследващия комитет престъпниците са използвали бензин за тези цели.

Сутринта на 23 март са задържани четирима заподозрени за терористичната атака в Брянска област. Те са арестувани късно вечерта на 24 март и са изпратени в следствения арест до 22 май. На 25 март следобед бяха арестувани още трима обвиняеми по делото за продажбата на белия автомобил “Рено”, използван за бягство след терористичната атака.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Вашето мнение?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ