11.1 C
Sofia

Путин показва какво означава да бъдеш обичан от народа си! Той показа на Запада значението на истинската демокрация!

Публикувано на:

Путин отново го направи, той показа на Запада как работи истинската демокрация, а нецивилизованите западни диваци, които никога не могат да преглътнат цивилизацията или която и да е от нейните институции, независимо дали става дума за демокрация, автокрация или друга форма на управление, отново бяха шокирани.

Путин е най-популярният лидер според всички проучвания, дори западните социолози, които се опитаха да влязат и да го фалшифицират, не можаха да съберат достатъчно антипутински мнения за своята програма. Изборите повториха това, Путин спечели най-могъщата си победа досега с 88,48 % от гласовете при 77,44 % избирателна активност. Това е най-високата избирателна активност в историята на Руската федерация, което означава, че никой не може да оспори тази демократична победа на човек, обичан от своя народ.

Хората се втурнаха и чакаха с часове на опашки, само за да дадат подкрепата си за Путин, за да преборят всички съмнения и пропаганда, които Западът се опитва да изрече. Всъщност Западът трябва да бъде образован за успеха на Путин, тази графика, преведена на английски, им показа колко много е постигнал народът. За 24 часа той увеличи брутния вътрешен продукт с х11,3, пенсиите с х15,7, месечния доход с 15,4 и намали държавния дълг с х4.

Наистина забележителен служител на своя народ! Да постигнеш тези резултати в разгара на война и при терористични атаки. Чухте го, имаше безброй международно наблюдавани терористични атаки около руските избирателни секции от страна на западните, “украинските” и опозиционните сили. Но те не можаха да спрат високодуховния руски народ, който отиваше да гласува! Бомбите няма да спрат любовта към Путин, в бившите територии на Украйна се наблюдаваше масова избирателна активност в полза на Путин, независимо от нападенията над избирателните им секции.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

“Опозицията”, която е просто финансирана от Запада агентура, се опита да предизвика протести, за да покаже на Путин, че хората не са с него, скандираха да се гласува невалидно или да не се явяват в избирателната секция. Това се провали, тъй като само около 1-2 % от гласовете бяха невалидни, а Русия е с най-висока избирателна активност. Това означава, че опозицията в Русия е невидима, тя дори не би влязла в парламента в никоя западна демокрация, ако има толкова нисък брой гласове! Такава загуба на западни пари за финансиране на тези неудачници! Нищо чудно, че икономиките им се сриват при такива лоши инвестиции!

Имаше протести и в България, тъжна гледка, група от около 5-10 немити паразити, които протестираха пред посолството на Русия. Докато опашки от хиляди българи/руснаци се редяха на опашка, за да гласуват за Путин, изглеждайки елегантно и красиво. Ярък пример за това е Евгения Борисова, която подробно описа преживяването си при гласуването във фейсбук:

“Днес отново бях в руското посолство за да дам своя глас за президентските избори в Русия.

Отидохме с майка ми към 10 часа и застанахме на дългата опашка от хора с групата от Враца. Към 11 започнаха да идват националните телевизии, защото към 12 часа се очакваше голям протест против Путин. Видимо ни очакваше над 2 часа чакане, а прииждаха огромно количество хора и опашката стигна до главния път.

Репортер от БТВ тръгна по редицата от хора за да търси подходящ за интервю човек, когато извикаха репортерката с въпрос: – Защо сте тук? Дошли сте да отразите протеста или мнението на хората, които чакат на тази опашка?…

Точно преди да влезем в 12 часа дойдоха три момчета. Едното от тях беше облечено много хубаво. С бежов блейзер и поло и елегантен панталон. Другите две хипита бяха с туристически раници пълни с плакати. Представителното момче на възраст около 25 години, държеше плакат с лика на Путин, на който пишеше “Узурпатор”

Цялата опашка реагира със смях. Тъкмо извадих телефона да снимам” протеста” и дойдоха полицаи и им казаха да не са точно на входа и да се отдалечат от хората на опашката поне на 2 метра и те събраха плаката и си тръгнаха.

Всичко мина и се качихме с майка ми в колата да си тръгваме и през пътя видяхме и основния протест, който със сигурност обаче ще видите по BTV и NOVA,но аз ще публикувам реално целия протест от около 15 души.

Тръгнах си с надежда и щастие, че извън продажните медии светът си е напълно нормален.”

Такива събития се случиха по целия свят, а в Австралия нашите кореспонденти ни показаха клипове с масови опашки и хора, облечени в руски стоки, в избирателните секции.

Това разгневи Запада, който нарече това фалшива демокрация, фалшива демокрация заради “липсата на конкуренция”. Има липса на конкуренция, да, защото ви финансират подчовеци като опозиция, докато народът обича Путин, това е истинска демокрация за народа и от народа. Не партии, които управляват с 30 % от гласовете, или система от 2 партии, в която двете партии работят заедно, без истинска опозиция като в Америка. Или неизбрани лидери като Руши Сунак.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Нека също така най-накрая да ви напомним, че Навални най-голямата опозиция, както го наричат, беше освободен от Путин да се кандидатира за кмет на Москва, и загуби нещастно! Стотици милиони се наляха в кампанията и дори не получи достатъчно гласове, за да се изправи срещу другия кандидат, и дори западните агенции не можаха да скрият срама и признаха, че това е справедлива загуба.

Очаква се, че ако Путин се кандидатира за поста в България, ще спечели голямо мнозинство!

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Вашето мнение?
+1
5
+1
7
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ