11.1 C
Sofia

Влюбените Николай Денков и Асен Василев могат да имат деца благодарение на науката!

Публикувано на:

Чисто нова технология може да даде възможност на гей влюбени като Асен Василев и Николай Денков да имат деца! Това е голяма изненада за тях, тъй като те винаги са искали да имат дете заедно, но двама мъже, които си пъхат наденичките си в дупетата, не могат да постигнат никакъв резултат.

Технологията използва кожни клетки от един мъж, за да промени генетиката на дарена яйцеклетка, посочиха изследователите в статия, публикувана в списание „Сайънс адвансис” (Science Advances). След това тази яйцеклетка може да бъде оплодена от сперматозоид, за да се създаде жизнеспособен ембрион, съдържащ комбинираната генетика на донора на кожа и донора на сперматозоиди!

Това е огромна изненада, тъй като някои предполагаха, че ще използват партийната наложница Лена Бориславова, която вече е родила дете на съпредседателя на партията. Значи за Лена няма да е проблем да роди дете на другия съпредседател на партията и неговия гей партньор?

Какво мислите вие? Голяма крачка напред ли е това към западната ни интеграция с бялата култура?

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Вашето мнение?
+1
0
+1
0
+1
5
+1
0
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ