11.1 C
Sofia

Защо шоуто на Петър Волгин беше свалено и кой стои зад това решение?

Публикувано на:

Продължават протестите срещу пробългарското радиопредаване, водено от Петър Волгин. Коалиционните сили на ДПС-ДБ/ПП-ГЕРБ организират протести вече повече от година, а днес, когато ръководителят на коалицията Деян Пеевски предприе драстични мерки, предаването на Петър Волгин беше спряно от ефир.

Причината е, че той е взел интервю от посланика на Русия в България – уважаемата дама Елеонора Митрофанова. Това беше недопустимо за американската коалиция, тъй като тя щеше да получи много повече гледания от американския посланик, който също се излъчва в ефира на Дарик радио това е недопустимо за американското его и пропаганда. Също така, по-долу е излъченият епизод и името, което са му дали.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

“Негово превъзходителство Кенет Мертен” Това е съкращението на ‘Н. Пр, ако не знаете. Така се обръщат към колониалния господар, докато отменят излъчването на руския посланик.

Един от ключовите агенти зад протестите срещу Петър Волгин, ама не точно ключов, по-скоро полезен идиот, който крещи и протестира вече почти година. Той е фотограф, който обича да парадира като доктор, защото е получил безполезна хартийка с диплома, която би го превърнала в бездомник, ако не смучеше средства от чужди правителства и от корумпираната система в България.

Използването на хора като него е трикът, който се използва от коалиционните сили на ДПС-ДБ/ПП-ГЕРБ. Името му е Цветан Томчев и ето още ключова информация, която бе оповестена за него в публичното пространство.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Този протестиращ трол без никакво съмнение участва в схеми за вкарване на роднини в положение и пари за безполезните си фотографски фирми, защото няма как един фотожурналист да печели повече от 1000лв. на няколко месеца. Хората могат да се опитат да го направят сами, за да видят колко печелят без действащите схеми.

Любица му е жена, 1982 са се оженили. Апартаментът им е общ

Ето тука данъчната декларация: https://archive.ph/uLkSb

Да си лакей на ДПС-ПП/ДБ-ГЕРБ изглежда е добре платена работа.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Вашето мнение?
+1
11
+1
0
+1
2
+1
0
+1
1
+1
0

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ