23.5 C
Sofia

Ваня Григорова ли е най-голямата измама на изборите в София?

Публикувано на:

Споделяме един текст на Александър Урумов, който разглежда една по-различна перспектива за г-жа Ваня Григорова.

Проектът „Ваня Григорова“ е най-голямата измама на изборите в София

Всички други са ясни.
Ясна е „сглобката“ между ГЕРБ и ППДБ, вече всички го видяха.

На никого не му е интересно да гледа нелепата имитация на предизборни дебати между Терзиев и Хекимян. Ясно е, че „сглобката“ от национално ниво е вече приготвена за монтаж на софийско ниво.

Чака се само да минат изборите и уж противниците ГЕРБ и ППДБ да се прегърнат – така, както се прегърнаха в парламента и направиха правителство. Измамата на национално ниво се случи, предстои софийското ниво.

И тъй като уговорените мачове винаги са отвращавали, хората започнат да си търсят някаква алтернатива – само и само да не са „тези“. Само и само да не е „сглобката“.

И тогава се появява кандидатурата на Ваня Григорова, кандидат на БСП за кмет на София.
Официално поне е така.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук

А реално знаете ли как е?

Технологията за издигане на кандидати е през местните организации, в случая софийската организация. Софийската организация на БСП е използвана просто като платформа, като инструмент за създаване на политически проект, който всъщност да работи срещу БСП.

Като Елена Йончева и другите евро-депутати, избрани с гласовете на бесепари, които са срещу всичко джендърско, но вероломно излъгали и яростно работещи срещу тези, които са ги избрали.
Това е подло.

Но тъй като всички опити на задкулисието да овладеят БСП досега се провалиха, сега изгрява нов проект. Крепостта най-добре се превзема отвътре.

Лично за мен нелоялността и неблагодарността са изключително отблъскващи.

Но ако всичко дотук си е партиен проблем, който лично мен не ме интересува, то фактът, че Григорова е издигната от джендър-задкулисие начело със Сергей Станишев – това е нещо, което мен като гражданин на България пряко ме интересува.

Интересува ме дали джендърите ще разрушат още една системна политическа партия – така, както овладяха някогашната десница, сега вече джендър-програмираното либерално сборище ППДБ.

Така, както превзеха християндемократическия /в началото/ ГЕРБ отвътре, за да го превърнат в патерица на джендърите, какъв позор. Така, както накараха консервативният електорат на ДПС да преглътне позорната „сглобка“ с Кирчо и Кокорчо.

И затова вярвам, че тази опасност трябва да интересува всички български граждани с християнски убеждения и консервативни разбирания, без значение от партийни пристрастия – защото ние и децата ни нямаме друга Родина.

България е една и за нея трябва да се борим, каквото и да ни струва понякога.

Когато предупредих за задкулисно подготвяната Истанбулска конвенция, имаше много хора, които се смееха и говореха за „конспиративни теории“.
След това всички видяха, че това са реални практики на извратено задкулисие, налагащо ги чрез конвенции и директиви над цяла Европа и над света. И вече не се смеят.
Вече са решени да бранят децата си. И това е добре. Точно това е целта на съпротивата – да се събудим и да се борим.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук

Когато предупреждавах за задкулисно пробутваната ни „промяна“ през театралните истерии на жълтите павета, имаше много хора, които се смееха и се радваха колко умни и красиви били Кирчо и Кокорчо. След това всички видяха, че е единият е малоумен палячо, а другият е обратновъзвратен социопат – и вече не се смеят. А когато Кирчо и Кокорчо се задомиха с тези, които щяха да гонят от политиката – тогава на излъганите им стана съвсем тъжно.

И за да не го видим още веднъж, вече на софийско ниво, днес предупреждавам публично:

проектът „Ваня Григорова“ е най-голямата измама на тези избори.

Това е политически продукт, който да бъде продаден на недоволните, отвратени от нагласения мач между ГЕРБ и ППДБ.

И точно затова проектът „Ваня Григорова“ е най-голямата измама на тези избори – защото целта е чрез нея да бъдат излъгани жадните за справедливост.

Целта на задкулисието е по този начин да бъдат привлечени недоволните, а след изборите техните гласове да отидат в новото мнозинство на „сглобката“.

Защо?

Има поне 10 милиарда причини за това. Бюджетът на София за следващите 4 години общо ще надхвърли 10 милиарда лева. И ако се чудите откъде идват парите за изключително скъпата кампания на Григорова – лъскави билбордове и угоднически хвалебствени статии – точно оттам идват: от задкулисието, което утре ще си ги иска обратно с огромни печалби за наша сметка.

Още по-големият проблем е, че над софийските училища и детски градини надвисва тъмният облак на джендър-идеологията. Да сте чули Ваня Григорова да е казала една критична дума срещу джендър-идеологията и нейната агресивна публична пропаганда, включително гей-паради?

Не, не е казала. Няма и да каже. Гарван гарвану око не вади, казал го е народът.

Изключително притеснително е, че зад проекта „Ваня Григорова“ стои бившият лидер на БСП и бивш лидер на ПЕС – Сергей Станишев. Защото джендър-кръговете в Брюксел, на които той покорно слугуваше на европейско ниво, днес искат да го използват на национално ниво.

Само че – тъй като никой у нас не иска да чуе за такива като него – тогава на хоризонта се появява фалшивата патица. Нали знаете как ловците използват фалшива патица – наричат я мюре – за да примамят патиците и да ги застрелят?

Проектът „Ваня Григорова“ е фалшивата патица, която джендър-задкулисието е нагласило за тези избори, за да измами хиляди гласоподаватели. Парченцето от пъзела, чрез който задкулисието ще сглоби „сглобката“ на софийско ниво.

Всичко това трябва да се знае от хората.

Най-силното оръжие на будните е публичността.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук

Вашето мнение?
+1
7
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ