23.5 C
Sofia

Кметът на Варна Иван Портних използвал проститутки в кампанията си!

Публикувано на:

Кметът на Варна от ГЕРБ Иван Портних е паднал до най-ниските дълбини на политическата кампания в опит да запази поста си на кмет на Варна от заплахата на опозицията кандидатът на Възраждане да му открадне мястото.

Коста Стоянов от партия “Възраждане” даде на Иван Портних тежка битка в тази кампания, като цифрите изглеждат много близки за двете страни. Засега няма ясен победител между Коста Стоянов и Иван Портних.

През последните месеци Иван Портних прави отчаян опит да задържи поста си, като нарежда във Варна да започнат спешни строежи и почистване на улиците. Това обаче само разгневи гражданите, тъй като те смятат, че това е жалък опит да спечели гласове и да не направи нищо през 90% от мандата си.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Затова Иван Портних се потопи в срамната политическа кампания, страниците, държани от ГЕРБ, които трябва да представят Варна като град, се използват като политическо оръжие. Това не е нормална агитация, а се използват клипове и снимки на проститутки, за да се получат повече кликове, харесвания и преглеждания на страниците им.

Страницата Visit Varna, която е предназначена да привлича туристи в града, е използвана за публикуване на съдържание с проститутки.

Никой не е получавал информация за това, че страницата е била хакната, а съдържанието е публикувано от седмици насам. Това означава само, че страницата не е била хакната, а че наистина това е метод, използван за събиране на повече харесвания, които да подпомогнат умиращата кампания на Иван Портних.

Вашето мнение?
+1
1
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ