23.5 C
Sofia

Пеевски е лидерът на България.

Публикувано на:

Пеевски е лидерът на България.

Това вече е популярен факт, за който се говори в цяла България, преди беше факт, известен само на висшия ешелон на политиката, но сега вече е навлязъл в мейнстрийма. Например, когато Страхил Ангелов доказваше факта, че изгонването на руските свещеници и затварянето на църквата е било незаконно, в пряк дебат по Нова телевизия(собственост на бившия шеф на ЦРУ) той спомена този факт.

“Г-н Пеевски контролира държавата”, споменава той, това е факт, който отдавна се отрича от някои хора, особено от контингента на ДБ-ПП. Те отричат факта, че ПП и ДБ бяха проекти на ГЕРБ и ДПС, които създадоха фалшиво противопоставяне, само за да създадат още по-голям хаос и да се обединят заедно с ДПС и ГЕРБ, когато всичко приключи.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Сега целият контингент на ПП и ДБ е на разположение на Пеевски като обикновени слуги. Това е факт, който мнозина отричаха, но сега трябва да приемат. Пеевски е силна фигура с интелект, несравним с никого от контингента ДБ-ПП. Всичките стотици псевдоинтелектуалци, които се смятаха за умни, не бяха нищо пред Пеевски, те бяха превърнати в посмешище.

Благодарение на ДБ-ПП и всички техни членове Пеевски има пълен контрол върху конституционните закони и службите за сигурност на България.

Вашето мнение?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ