13.8 C
Sofia

Всичко, което знаете за Дебора, е лъжа!(18+ Снимки)

Публикувано на:

Интервюто на Цанов с Дебора е една голяма лъжа!

Споровете около случая на Дебора се разплитат седмица след седмица. Оказва се, че повечето неща малко по малко излизат наяве като лъжи. Дебора се оказва патологична лъжкиня, на която изобщо не може да се вярва.

Едно от най-големите противоречия в момента е видеото ѝ с Цанов. Сега Цанов е фигура, която се гледа от по-голямата част от България, но въпреки това не може да се вярва на всичко в неговите видеоклипове. Целият видеоклип с Дебора беше една голяма лъжа и ние ще го разгледаме в тази статия.

Сега хората все още са емоционални по този случай и не могат да мислят ясно, но аз ви моля да оставите емоциите си и да започнете да мислите рационално в тази статия. Ако случаят стигне до съда, Дебора ще бъде разфасована. Начинът, по който тя и цялото ѝ семейство са лъгали за всичко, би означавал сигурна загуба за тях, а лъжите не са в сивата зона, те са доста очевидни и лесно доказуеми като лъжи.

Лъжа 1 – Трезвеният ангел

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Първата лъжа във видеоклипа е, че се опитаха да я представят като някакъв ангел, който не излиза много, не пие и никога не е бил пиян. Това, разбира се, са глупости и цялото интервю между нея и Цанов е направено така, че да я представи като ангел, но ако сте го гледали внимателно, можете да видите, че това е лъжа.

Веднага след интервюто се появяват видеоклипове, в които тя е напълно пияна, изпраща видеоклипове на хора, в които е пияна и се хвали с това. Малко контрастно на казаното и представеното в интервюто с Цанов, тя сякаш е друг човек.

В други видеоклипове тя твърди, че единствените хубави неща в живота са да се напие, да се купонясва в дискотеката, да забременее (защото обича да чука всички) и да напълнее, защото обича да яде много. Това е посланието, което тя изпращаше преди, голям контраст с това, което те твърдяха, изглежда, че изграждат лъжа за миналото ѝ.

Лъжа 2- Срамежливото момиче

Това ни води до втората голяма лъжа, че тя е срамежливо момиче, което си стои по цял ден вкъщи. Това е смешна лъжа, защото дори във видеото тя твърди, че е излизала по клубове, докато е била непълнолетна. Всъщност цялата причина, поради която се е срещала с Георги, е за да получи достъп до клуба, докато е непълнолетна!

Това ли е ангелът, за който се представя Цанов? Тя също така е твърдяла, че никога не е излизала с Георги, но на снимките се вижда друго.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Твърди, че той я е малтретирал месеци наред и не й е позволявал да се облича като уличница навън, и въпреки това е останала с него? И всичко това, защото той ѝ е дал достъп до клуба, без да плаща за вход, и всичко това, докато тя е непълнолетна.

Но за това вероятно е виновна майка ѝ, тъй като тя я е възпитала да бъде също толкова извратена, колкото и самата тя, ето майка ѝ на снимката в същия клуб, веднага след като е протестирала срещу насилието над дъщерите си. В един момент тя плаче пред обществото, а в следващия пие и се купонясва в същия клуб.

Лъжа 3 – Дева Мария(18+ Снимки)

Сега, за последната лъжа, те я изкараха някаква Дева Мария. Че тя не се проституира, не излиза навън, не пие, не прави нищо и е едно мило момиченце.

Ако сте проследили статията, вече знаете, че това е лъжа. Гледайки цялото видео на Цанов и следейки внимателно, можете да кажете, какво добро момиче се среща с момче, докато е непълнолетно, за да получи достъп до клуб, който не би трябвало да допуска непълнолетни момичета.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Проституцията не е само за пари, а за получаване на нещо, а това, че тя се среща с Георги, за да получи безплатен достъп до клуба, по дефиниция би я направило проститутка. Тя никога не е твърдяла, че е влюбена, нито е казвала защо го обича, единственото, което е ясно, е, че цялата връзка се е основавала на това тя да получи достъп до клуба.

18+ снимка от Zonata.info

Не само това, но и след интервюто на Цанов, излязоха съобщения от чат, на които тя е гола по гаши и си е разчекнала гъза.


Това ли е Дева Мария, която изобразяваха във видеото? В момента, в който се стигне до съд, всичко за Дебора свършва. Когато едната страна може да се окаже доказан лъжец, тогава целият случай се разпада.

Не взимам страна в този случай, но от това, което ни показват фактите, не можем да вярваме на нищо, което излиза от устата на това семейство. Сега трябва да изчакаме да чуем присъдата на съда, която може да се окаже несправедлива поради натиска да се признае някой за виновен.

Ако Георги е направил това, той трябва да бъде съден, но дали го е направил? Можем ли да повярваме на историята на това семейство?

Вашето мнение?
+1
15
+1
2
+1
5
+1
2
+1
11
+1
1
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ