13.5 C
Sofia

Ултрасите на “Левски” с мафиотски закани към Костадинов: Може да има риск за здравето ти…

Публикувано на:

След вчерашната агресивна вандалска проява, при която малка част от крайните ултраси на ПФК Левски, трошиха Паметника на съветската армия, палиха палатки и удряха невъоражени хора с боксове днес последва остра реакция на осъждане от страна на редица общественици, сред които и лидера на ПП Възраждане – д-р Костадин Костадинов.

Оправдаване на рушенето и агресията

“Националният клуб на привържениците на Левски има дългогодишна и последователна позиция в подкрепа на демонтажа на срамния и унизителен окупаторски паметник в Княжеската градина” написаха още от Националния клуб на привържениците на “Левски”. Очевидно тези “велики” патриоти са решили, че разрушаването на паметника на съветската армия, която се е борила срещу фашизма е велик патриотичен акт.

Заплахи срещу политически лидер

За съжаление агресивната нагласа на тези крайни елементи не спира до вандалската им проява вчера вечерта, а вече продължава и със заплахи към лидера на третата политическа сила в страната. В своето изявление ултрасите завършват така своето изказване за острата реакция на Костадинов срещу тяхната вандалщина и агресия срещу жени и възрастни хора: “далеч не е полезно за политическата кариера, а и за здравето.

Костадинов не се поддава на провокации

Във видео, което сподели няколко часа по-късно Костадинов призовава за спокойствие българските граждани и осъжда остро провокациите на крайните фенове, които се опитват да нагнетят напрежение, като това според лидера на Възраждане се случва под давлението на правителството, което е готово на всичко, за да запази крехкото си мнозинство. “Не трябва да допускаме да се пролива кръв”, а “компетентните органи трябва да си свършат работата” сподели още лидерът на третата по големина политическа сила в парламента.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Вашето мнение?
+1
18
+1
2
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ