10.3 C
Sofia

“Миротворец” – Хванаха един от хората, които са добавили Костадин Костадинов и други хора в списъка за убийства “Миротворец”.

Публикувано на:

Един от националните предатели, които включиха Костадин Костадинов и други български граждани в списъка “Миротворец”, който е списък с мишени, които трябва да бъдат убити от западните режими и техните украински поданици.

В този списък за убийства са включени много български граждани, включително и лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов. Този път обаче един от организаторите на добавянето на хора в списъка в България направи една фатална грешка – той се похвали публично с това.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Веднага след това самоличността му беше разкрита публично от загрижени български граждани, които се страхуваха за сигурността си.

https://www.facebook.com/hpmrc

Хората побързаха да коментират, че той прилича на дисгенетичен орк, което е типично за предателските му убеждения. Някои граждани коментираха, че прилича на чудовището, което предава спартанците във филма “300”, по същия начин, по който той предава България. Така че той отговаря на външния вид и на действията.

Канала “ЗаПравда” в телеграм, публикува информацията за него, за да могат всички граждани да разполагат с нея и да са наясно, ако са в опасност.

Освен това беше разкрито, че той е член на протестантска секта и е свързан с три компании: “ТАКАВА”, “МРИЯ”, “УНИНЕТ”.

Националните служби за сигурност в България са контролирани от чужди правителства, затова те отказаха да предприемат каквито и да било действия или да защитят гражданите на България.

Харесайте ни и във Фейсбук

Последвайте ни във Вайбър

Последвайте ни в Телеграм

Вижте повече от нас!

Вашето мнение?
+1
70
+1
0
+1
0
+1
6
+1
2
+1
0
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ