23.5 C
Sofia

Украинци се сбиха във Франция, след като се объркаха за руснаци – снимки

Публикувано на:

Украинци се сбиха във Франция, след като се объркаха за руснаци!

Преди заподозреният да бъде заловен от френската полиция, както нападателят, така и жертвите му очевидно са вярвали, че другата страна са руснаци.

Две украинки в Ница бяха пребити от украинец, след като и двете страни се объркаха, че са руски гражданки.

Пострадалите жени разказват пред местната медия Nice-Matin, че нападателят им е руснак и че ги е нападнал, защото са слушали песен с украински текст и антируски лозунги.

Когато обаче властите задържали заподозрения, се оказало, че той е бивш украински военнослужещ, съобщават местните френски медии.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Заподозреният, който в момента е заплашен от глоба в размер на 45 000 евро (45 000 долара) и до три години затвор, е заявил пред властите, че е смятал, че жените, които е нападнал, са рускини.

Съобщава се също така, че жените са го обиждали преди разправията и че съжалява за действията си и е готов да обезщети жертвите си.

В края на краищата кой може да ги вини? Украинците са генетически руснаци, те дори не знаят кой е руснак и кой е украинец, цялата тази ситуация доказва нелепото съществуване на Украйна като отделен регион, откъснат от Русия.

Харесайте ни и във Фейсбук

Последвайте ни във Вайбър

Последвайте ни в Телеграм

Вижте повече от нас!

Вашето мнение?
+1
11
+1
0
+1
14
+1
0
+1
1
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ