13.8 C
Sofia

Украинци се къпят в Рилските езера!Подигравките с природата ни продължават! Медиите на олигарсите обвиниха руснаците…

Публикувано на:

Да, вярно е! Украинци се къпят в Рилските езера! Медиите на олигарсите обвиниха руснаците…

След фекалните им подвизи по морето, ще остане ли непокътно кътче от красивата българска природа?

Топейки краката си пълни с гъбички, голяма част от биоразнообразието в езерото жертва е с риск да бъде унищожено, съобщават загрижени еколози!

А медиите ги нарекоха “рускоговорящи”, защото не можеха да ги нарекат руснаци поради факта, че знаеха, че това не са руснаци, а украинци, но като казаха, че са рускоговорящи, медиите знаеха точно какво правят.

Това е смешно, защото всички знаем, че Украйна е просто регион на Русия, с определена група руснаци, които винаги са били смутители на реда.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Украински ‘туристи’ са се изкъпали в едно от рилските езера. Това съобщава потребител в една от социалните мрежи, като публикува и снимка, на която се вижда как туристите са в близост до “Бъбрека”, един е вътре в езерото, а втори е нагазил до брега.

Самият автор на публикацията изразява своето възмущение относно случилото се. Жената посочва, че става въпрос за чужденци.

„Обясних им, че е забранено, те ми отвърнаха, че знаят, и въпреки това продължиха да се събличат пред мен, след което започнаха да плуват без никакво угризение!”, казва жената, публикувала снимката.

Украинци киснат и безчинстват в Рилските езера

По думите ѝ всеки трябва да се съобразява със законите и реда в държавата, без значение дали е бежанец, чуждестранен гражданин или българин.

Снимката е била забелязана и от парковата охрана, но когато служителите на НП “Рила” пристигнали на мястото, вече нямало туристи.

Около езерата има много табели с предупреждения, че влизането в тях е абсолютно забранено. Нарушителите ги грози глоба до 5 000 лева.

Харесайте ни и във Фейсбук

Последвайте ни във Вайбър

Последвайте ни в Телеграм

Вижте повече от нас!

Вашето мнение?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
2
+1
0
+1
1
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ