10.3 C
Sofia

Американската олигархия в България се срещна със Зеленски

Публикувано на:

Американската олигархия в България се срещна с Зеленски

Днес нашите местни олигарси получиха царското благоволение на Царя на деня – Зеленски. Нито те, нито Зеленски не са водачите на парада. Те са подставени лица, които просто се съревновават кой по-бързо ще изпълни колониалните задачите на САЩ без да омръзва на народа.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Те дотолкова повярваха в олигархичната си власт, че вече дори не се преструват да спазват демократичния ред като залъгват закона през някакви вратички – не, те вече направо потъпкват народната воля. Потъпкаха волята на народа да се проведе референдум за въвеждане на еврото, продават атомните ни реактори, потъпкват и волята му да не ни намесват във войната против Русия. Можем само да се надяваме тази отблъскваща самонадеяност на клептократичната клика да събуди реакция у българите преди да е твърде късно.

Зеленски се здрависа с Бойко Борисов, Пеевски, Карадайъ, Мария Габриел, Денков и т.н. Цялата некохерентна утайка на политическия и социалния живот трябваше да се обедини с единственото нещо, което ги обединява – зависимост от Америка, за да съставят това правителство на широка коалиция във военно положение, за да могат да изпълнят извънредната задача поставена им от САЩ.

Надежда все пак има. ПП Възраждане продължават да спазват обещанията си и са единствената опозиционна партия е парламента. Тяхната упоритост е единствен крепител на надеждата за алтернатива на настоящия колониален ред от заменими незабележителни лица. Човек с гръбнак се оказа и президентът Румен Радев, който лице в лице със Зеленски му заяви, че няма да подкрепи въвличане на България във войната и го подтикна да търси дипломатичен път към мира, вместо да продължава да войнолюбства с медийната си персона, която очевидно му носи сладкото внимание на целия свят.

Харесайте ни и във Фейсбук

Последвайте ни във Вайбър

Последвайте ни в Телеграм

Вижте повече от нас!

Вашето мнение?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ