13 C
Sofia

Беларус започва да кастрира педофили

Публикувано на:

Предложените промени в Наказателния кодекс предвиждат задължително лечение на педофили, съобщиха от Главната прокуратура на Беларус в столицата Минск. Алгоритъмът за лечение на педофили предвижда използването на химическа кастрация. Беларус започва да кастрира педофили!

Според официалния канал в Телеграм на беларуския надзорен орган, по инициатива на Главната прокуратура е бил одобрен “клиничен протокол, съдържащ алгоритъма за лечение на педофилия, включително използването на химическа кастрация”. 

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

По инициатива на Главната прокуратура беше одобрен план за действие за защита на децата от сексуално насилие и експлоатация и беше одобрен механизъм за реабилитация на жертвите на сексуално насилие. Освен наказване на престъплението със съдебна присъда, се предвижда и задължително лечение на лица, страдащи от педофилия”, уведомяват от прокуратурата.

Лукашенко

От там уточниха също, че Александър Лукашенко е подкрепил инициативите на Генералната прокуратура на Беларус, свързани с “установяване на административна отговорност за пропаганда на нетрадиционни сексуални отношения, смяна на пола, педофилия и доброволен отказ от потомство”, предаде azerbaycan24.

В Русия също се обсъждат предложения за химическа кастрация на педофили. На 18 юни Либерално-демократическата партия заяви, че скоро ще внесе в Думата законопроект за въвеждане на химическа кастрация като наказание за осъдените за педофилия.

Харесайте ни и във Фейсбук

Последвайте ни във Вайбър

Последвайте ни в Телеграм

Вижте повече от нас!

Вашето мнение?
+1
6
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ