11.5 C
Sofia

Два различни свята

Публикувано на:

Днес имаше 3 събития.

Месец на семейството в София ( около 6000 души).

Честването на 9-годишнината от основаването на партията “Възраждане” в Лясковец. (1000-2000 души)

И ‘прайда’ на ЛГБТ в София. (200-300 души)

1 не е като другите.

Тази контрастна разлика между първите две събития и третото подчертава колко различен е Западът в сравнение с останалата част на света.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Това е продукт единствено на западната генетика и начин на мислене. Те се различават от останалия свят още от зората на времето – конфликт между англосаксонския(англо-германския) и нордическия народ срещу целия свят.

По времето на Рим безразсъдно са се хвърляли под меча на римските легиони, опитвайки се да унищожат цивилизацията.

По-късно те развращават нашата средиземноморска философия и създават съвременния расизъм. Където преобърнаха първоначалната философия, която ги поставяше на дъното на хранителната верига. Не можеха да я разберат, затова я пренаписаха по обратния начин, с тях на върха, и тръгнаха да колонизират безпомощни жертви по целия свят, избягвайки конфликти с нации, които имаха армии и оръжия.

Но, както пише в оригиналната философия, англо-германско-северните народи са на дъното на хранителната верига и само за няколкостотин години държавите им започнаха да се разпадат. Те са изтласкани от хора, които са значително по-добри от тях, така че какво правят?

Насаждат своята култура върху другите, тази култура е силно разрушителна, безброй агенции на тайните служби като КГБ я отбелязват като близка до оръжието за масово унищожение. Наричат го Woke-Imperialism”, при който внасят под дулото на оръжието своята прогнила култура, за да унищожат и отслабят всички останали народи.

Разликата между тях и нас е ясна от снимките.

Харесайте ни и във Фейсбук

Последвайте ни във Вайбър

Последвайте ни в Телеграм

Вижте повече от нас!

Вашето мнение?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Борис Морев
Борис Морев
Дипломат

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ