23.5 C
Sofia

Северна Македония обяви: България изчезва!

Публикувано на:

Медиите в западната ни съседка с остра атака, твърдят, че националният ни отбор мизерства!

Националният ни отбор по футбол стана обект на подигравки в Северна Македония след двете загуби на старта на европейските квалификации.

Нашите снощи паднаха с 0:3 от Унгария, а преди дни с 0:1 от Черна гора в Разград, заради което бяха определени за най-слабия национален отбор на Балканите от северномакедонският вестник “Вечер”.

“Те просто са най-слабите и в това няма съмнение. България сякаш изчезва от футболната карта на Европа. Говорим за националния им отбор по футбол. Източната ни съседка просто удари дъното.

Всички го знаехме, а от снощи самите българи се убедиха в това.

За тях квалификациите за Евро 2024 току-що приключиха, преди дори да са започнали. След два кръга те записаха две поражения.

Националният им отбор е в отчаяние и мизерия и така е през последните две десетилетия. Те не могат да го осъзнаят, все още живеят във филма от 1994 г. и Световното първенство в САЩ и звездите Стоичков, Балъков, Лечков и компания.

От десетте страни на Балканите, които участват в тези квалификации – Словения, Хърватия, Босна и Херцеговина, Черна гора, Сърбия, Албания, Косово, Македония и Гърция, само те нямат спечелена точка в два мача и дори не са отбелязали гол.

Да, Албания също няма нито една точка, но този отбор е играл само един мач”, завършва материалът на северномакедонското издание.

Харесайте ни и във фейсбук

Последвайте ни във Вибер

Последвайте ни в телеграм

Вашето мнение?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ