16.8 C
Sofia

Национален предател и побойник, превърнал се в американски агент, облечен с украинска тениска, се опита да нападне пенсионери в София.

Публикувано на:

На 10 декември се проведе мирен митинг в подкрепа на братската държава Русия. По-късно митингът беше забранен от олигархични политици като Фандъкова с подкрепата на Герб, ПП и ДБ (Основните партии на мафията).

Митингът беше предимно без никаква провокация, тъй като миролюбивата проруско/българска тълпа беше добре образована, държана и културна. Тълпата беше предимно от възрастни пенсионери, живели през златния век на България през 60-те, 70-те и началото на 80-те години.

Пенсионерите изразиха своите честни и достоверни виждания и мнения за братството на Русия и България. Това обаче разгневи корумпираните чиновници и техните колониални господари от западa. В рамките на 30 минути чуждестранни агенти бяха изпратени да осуетят митинга и да нападнат физически възрастни дами. За късмет се намериха смели млади мъже, които се намесиха и попречиха насилниците.

БНМ присъства и се притече на помощ на възрастните жени. Властите, феновете и загрижените граждани ни подсказаха за главния извършител, който носеше украинска нацистка тениска.

Оказва се, че работи за американското посолство. Той е българин на около 30-40 години на име Павел Костов, висок е около 160-70 см. Той е финансиран от американското правителство и е тежест за американския данъкоплатец, тъй като е доста безполезен като агент, той дори не можеше да бие стари дами, когато се опита.

След разследването БНМ отиде на адреса на този чужд агент и предател на нацията, който се стреми да провокира и напада българите, защото американското правителство му плаща за това.

След 30 минути издирване на Павел идват полицейски коли и ескортират тъмен форд с двама англоговорящи мъже в черни костюми. Мъжете в черните костюми разговаряха с полицията и след това наблюдаваха как полицията принуждава екипа на BNM да напусне незабавно.

Бъдете внимателни около този адрес.

Последвайте ни в телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
2
+1
0
+1
2
+1
5
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ