5.8 C
Sofia

Ирландска евродепутатка остави ЕС без думи „ЕС и Америка са отговорни за войните“

Публикувано на:

Пламенна реч остави европарламента безмълвен.

Клеър Дейли е ирландска евродепутатка, която остави безмълвен ЕС и почти разплака националния позор Ангел Джамбазки.

Националният позор Ангел Джамбазки избяга от европарламента, след като едва не беше разплакан от жена. Той се изказа в подкрепа за пряко намесване на България в Украйна, но беше засрамен от по-умния евродепутат.

Ангел Джамбазки стана известен в България с това, че беше арестуван за шофиране в нетрезво състояние и изправен пред нулеви последици благодарение на корупционни схеми. В момента той е с кликата на ДБ в опит да въвлече България в украинската война.

Клеър Дейли обвини ЕС, че е американска колония и марионетка на американския империализъм. 

Според нея ЕС следва заповедите на САЩ и удължава войната „до последния жив украинец“.

Тя разкри как ЕС и САЩ планират да продължат войната до „последния украинец“, вместо да се опитат да намерят мирно решение на конфликта. Тя се противопостави на ескалацията, за която настояват САЩ и ЕС, която ще удължи конфликта и това ще доведе до смъртта на повече невинни.

Г-н Уолис и г-жа Дели гласуваха против параграф пет от резолюцията.

Този параграф призовава  държавите-членки и другите страни „мащабно да увеличат военната си помощ, особено в областите, посочени от украинското правителство, за да позволи на Украйна да си възвърне пълния контрол над цялата си международно призната територия и успешно да се защитава срещу всякаква  по-нататъшна агресия от страна на Русия“.

Вместо това г-н Уолъс, г-жа Дели и Люк Минг Фланаган, член на ЕП, подкрепиха поправка, внесена от групата на левицата, която „съжалява за липсата на дипломатически инициативи на ЕС“ и призовава за преговори, диалог и „мирно решение“ на конфликта въз основа на „зачитане на  Украинската териториална цялост и международното право”.

Тя продължи с пламенна реч, в която говори срещу измамните резолюции, заклеймявайки ЕС и американския империализъм. Тя спомена как не е имало реакция от страна на ЕС, когато Америка и западните държави-членки, извършиха геноцид над десетки милиони хора по света, включително цели села във Виетнам, Либия и Ирак, които бяха убити заедно с деца и бременни жени за „забавление“.

Никой не беше съден за тези военни престъпления! Сега САЩ и Западният ЕС са промили мозъците на хората с медии и измамно образование в украинската училищна система през последните 20 години, за да мразят себе си и да се борят против Русия.

Последвайте ни в телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
55
+1
12
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ