10.3 C
Sofia

Христо Иванов – Демократична България партията на олигарсите и прането на пари

Публикувано на:

Демократична България, политическа партия и коалиция. При това най-гнусната, пълна с най-лошите политически династии в българската история. Разклонение на ГЕРБ-СДС-БСП, с най-некадърните пиявици. Докато голям брой техни членове са продукт на предатели от БКП, провалени ГЕРБаджии и външни агенти на СДС, то какво можем да кажем за ръководителя.

Председателят на тази коалиция е Христо Иванов. Родословното му дърво е много интересно. Той даже има далечна леля, която е потомък на юдео-австрийска западна „кралска особа“, както те се наричат. Смешната част е, че семейството му е пълно с предатели. Гледайки семейното дърво, те са били бежанци, които са избягали в Русия, а поколение по-късно емигрират обратно, след като предизвикват сумати проблеми в Русия.

Някои от неговите семейни членове трябваше да избягат от България по обвинения в тероризъм, а докато бяха в други държави, бяха изпратени в лагери ГУЛАГ за опити да извършат предателство и корупция в новата им родина, така както направиха и в България.

Много негови роднини са лежали в лагери като Белене за корупция, предателство и антибългарски настроения. Или трябва да кажем „опитвайки се“ да направят тези неща, защото в действителност всички те бяха провали.

Майка му включително, тъй като тя предаде България и БКП, а по-късно открадна богатството на България през 90-те години, докато беше член на БСП. Христо Иванов е тръгнал по стъпките на неговите предци, лигав плъх, който се опита да смуче от ГЕРБ и после яростно напусна, след като ГЕРБ не му даде толкова, колкото искаше.

Сега той се смята за човек от народа, опозиционер, но това не може да заблуди повечето хора. Той е некомпетентна пиявица, подхранвана от олигарси, чужди фондове и от мафията. Снимаха го с един от най-скандалните олигарси и престъпници в България, Пламен Бобоков. Мутренски олигарси, като Николай Събев купуваха с „щедри дарения“ министерски постове на близнак партията „Продължаваме промяната“.

В действителност неговата партия е схема за пране на пари за хората, които го подкрепят. Инвестирани са милиони от чужди фондове, мафията и олигарси. Siteground е една от най-големите ИТ хостинг фирми в България и света. Тя получава много доклади за оплаквания от съмнителни практики от западни потребители и Google спира определени услуги за няколко дни.

Тези олигарси пренасочват милиони. Техните деца също перат политическите пари на бащите си, като например „фотографа“ Явор Калудов. Той даряваше ден след ден големи суми, пари на тази коалиция. Той е „бебе от доверителен фонд“, а баща му е в бизнес с местни софийски кметове. Това е стара схема на БСП, която Христо Иванов явно е научил от неговата майка паразит.

Последвайте ни в телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
2
+1
0
Борис Морев
Борис Морев
Дипломат
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ