16.3 C
Sofia

Терориста Манол Глишев: “Жертвите са виновни за това, че страдат”

Публикувано на:

Манол Глишев отново намери място в новинарския поток. Той е добре познат привърженик на теорията за превъзходството на Белия Запад над „Варварския Изток” и придоби популярност с това, че агитираше да опожари Народното събрание и да извърши терористични актове срещу България и нейните граждани. Чуждестранният агент обаче все още остава на свобода без каквато и да било наказателна отговорност, дори след като нападна журналист, защото му задаваше въпроси. Човек трябва да се запита как може престъпник като него, който иска да всява масов терор и да навреди на България, може да се разхожда свободно из страната без никакви последствия.

Но злобата и омразата му към българите става по-агресивна с всеки изминал ден – България беше поразена от бедствия и наводнения, а докато хората се втурнаха да помагат на пострадалите, Манол Глишев си пишеше постове във фейсбук. Написа отвратителни коментари как жертвите са виновни за нещастието, което ги сполетя. Той ги нарече ​​„тъпи селяни”, изхвърлящи боклука си в реката, с което предизвикали множество наводнения в цялата страна. Това разбира се е покъртителна лъжа, тъй като подобно нещо никога не се е случвало. На всичко отгоре, хора от цял ​​свят хвърлят боклуци в реките, но идеята, че българите от селските райони пътуват до реката, само за да я наводнят с боклуци е невярна и обидна.

Той обвини обикновения българин и за изсичането на горите, което отново е лъжа. Българите от селските райони протестират от години срещу изсичането на горите им, но прозападните партии като ГЕРБ, ДАБГ, ЕвроРома, ПП и други не правят нищо, освен да продължават да унищожават българските гори. Напомняме, че това са партиите, за които агитира Манол Глишев; същите партии, които с еврофондове финансират своите проекти за унищожаване на горите, а Манол Глишев обвинява нас, обикновените българи.

Наглостта на тези хора няма край.

Подкрепете ни във телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ