11.2 C
Sofia

СКАНДАЛНО: Изтече документ как ПП планира да излъже гласоподавателите

Публикувано на:

Стратегията на Продължаваме Промяната изтече

Документът, който обяснява стратегията за предизборната кампания на Продължаваме Промяната изтече в социалните мрежи. Стратегията им изглежда е следната: зависят на омраза спрямо ГЕРБ, млади и неопетнени са от прехода (ахъм, Рашков, ахъм) и също така всячески избягват сериозни въпроси.

Съчинили са си три точки, за които да излъжат народа: увеличили пенсиите (когато ГЕРБ направиха това тогава ПП ги обвиниха, че подкупват пенсионерите), направили детските градини безплатни (лъжа), и спрели частните фирми на Кап. Андреево (лъжа). За един мандат толкова. Обещанията им са да увеличат минималната заплата (която се увеличаваше всяка година от ГЕРБ), да увеличат пенсиите отново и да се борят с корупцията. ПП и Демократична България така и не направиха нещо за корупцията освен показния арест срещу Борисов, който бе толкова жалък опит, че дори не успяха да предоставят доказателства и го освободиха впоследствие. Да не говорим, че министър на вътрешните работи беше мутрата на прехода – Рашков.

Също описват партията си като центристка – десни спрямо данъците, леви спрямо социалната политика. Казано иначе, ще плащате по-малко данъци, но и държавата ще плаща повече за здравеопазване и образование – да, това няма как да се случи и от Продължаваме Промяната отново не казват нищо реалистично.

Документът завършва с повторение на казаното в началото. Изводът е, че дори те самите знаят, че не са свършили нищо и отново си мислят, че българският народ ще ги избере, понеже не са ГЕРБ, а са „млади, умни и красиви”. Най-интересното обаче е, че въпреки нападките, които изписват по техен адрес, Продължаваме Промяната на няколко пъти заявяват, че може да работят с ГЕРБ, което само може да ни наведе на мисълта, че борбата не е на две гледни точки, а кой да поеме властта и да открадне парите на българския данъкоплатец.

БНМ искрено се надява, че народът е осъзнал грешката си.

Подкрепете ни във телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ