11.7 C
Sofia

ПП заловени в корупционен скандал!

Публикувано на:

НОВ СКАНДАЛ С ПП разследване на Българска Национална Медия: ПП заловени в корупционен скандал!

Членовете на партията наели цял етаж в хотела и бройката им надхвърляла 100 души! Ако предположим, че членовете, които споделят легло с друг член са нула (трудно да се повярва предвид необичайните залитания в любовен план на много в ПП) това би значело, че са платили около 50 000 за стаи. Като включим храна, забавление, обслужване и прочее, сумата със сигурност надхвърля поне 70 000 лева.

ПП укрива данни за произхода на парите, с които е платено всичко това. Най-вероятно идват от данъкоплатците.

Журналистите ни се свързаха с министъра по електронното управление Божидар Божанов, по чиято инициатива се създаде система за прозрачност, в която всяко плащане с държавни пари надхвърлящо 5 000 лева се оповестява публично в базата данни. Той заяви, че това плащане няма да се появи в системата, понеже не е пряко платено от правителството. Когато му казахме, че субсидията е обществено средство, той призна, че е така, но заяви, че партиите имат право да харчат субсидиите си както решат и плащанията им нямат място в системата. Той отрече да е участвал в празника в Банско защото той не е от ПП.

Напомняне, че Костадин Костадинов беше лъжливо обвинен, че с партийната си субсидия си е купил къща. Този инцидент би значел, че ПП е похарчила повече за двудневна почивка, отколкото Костадинов за къща. Един от хотелите в който ПП са отседнали е собственост на познатия олихарх Евдокия Аврамова.

Подкрепете ни във телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ