13.6 C
Sofia

Македонски граничари брутално нападнаха и арестуваха български депутат!

Публикувано на:

Извънредно! Македонски граничари нападат депутат от Възраждане!

Днес, 4 февруари 2023, българският депутат на Възраждане, Ангел Георгиев, бе нападнат от македонски граничар без каквато и да било причина.

Това е провокация и опит за унижение на българската държава от македонското правителство, което нашето предателско управление толерира. Днешната годишнина от рождението на Гоце Делчев трябва да ни обедини като българи и да не допуснем на окупаторите на Македония да я разделят от България. Настоящите македонски управници не са по-различни от тогавашните османски заптиета, които убиха Гоце Делчев.

Подобно нападение над народен представител е нападение над България и обявяване на война! От Българска Nационална Mедия призоваваме президентът Румен Радев да изпрати армията, за да отговорим подобаващо.

Нека се докажем като достойни наследници на Делчев, като не позволим на враговете да се гаврят с българска Македония.

Последвайте ни в телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ