11.7 C
Sofia

Кандидат на ДБ: ‘Болните деца трябва да умрат и органите им да се продадат’.

Публикувано на:

Кандидат на ДБ пред камера без каквито и да е скрупули заяви, че подкрепя продажбата на деца, продажбата на техните органи, отнемане правото на глас на по-голямата част от българите и евтаназия / аборт до 3-5 годишна възраст. Отгоре на това, нарече хората с увреждания „уроди, които трябва да бъдат убити”.

Можете ли да познаете кой е това? Джуджето, убиец на деца и терорист – „Глиги”. Същият заяви и че ще извърши покушение над руската посланичка Митрофонова.

Ако търсихте доказателства, че ни управляват човекомразци – ето ви няколко: Само един болен мозък може да се обяви в подкрепа на това да превърне децата в стока за покупко-продажба, да заяви, че те нямат стойност чак до пет годишна възраст и да отнеме гражданските права на българите.

Въпросният човекомразец е член на ‘Българско Либертарианско Общество’, което е поредната организация, вдъхновена от американски идеи, чужди на нашия бит и култура. Идеите им са за „свобода на индивида да прави каквото си иска”, което в нездравословни количества води до гореспоменатите отвратителни изказвания. Освен това, те подкрепят разпадане на българската държава и замяна на управляващите ни що-годе демократичните институции с господстване на корпорации. Тоест, искат Кауфланд да стане новия ви господар. Какви морални идеи може да проповядва Кауфланд? Ами каквито проповядва режимът в България от 1991 насам – безкрайна консумация на продукти, разпад на семейните ценности, заличаване на задръжките и най-важното – на националния характер.

Опасенията, че България в момента е по-зле отколкото дори по турско може би ще се окажат верни. Ако допреди Освобождението колективният, консервативен дух на българина го предпази в голяма част от набезите на заптието, този дух отдавна е изгубен. Сега се намираме в пропастта на безграничната свободия, на индивидуализма. Явления като Българско Либертарианско Общество ще продължават да съществуват, докато в България цари безредие и хората не виждат какво държавата прави за тях. За да победим човекомразците, които искат да ни разпродадат един по един, ние трябва да се обединим и заедно да създадем велика България.

Подкрепете ни във телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ