10.5 C
Sofia

Наркоманът травестит Емили пак лудее по пътищата, надрусан причинява катастрофа а разследване НЯМА!

Публикувано на:

Дрогираната Емили отново причини катастрофа. Защо няма последствия?

Трансджендърът „Емили” стана печално известен с наглите си провинения на пътя. На няколко пъти бе залавян показно да нарушава правилата за движение, с което застраши живота и здравето на множество шофьори. Въпросът тогава е:

Защо няма последствия?

Трансджендърите в България за щастие все още се броят на пръсти, но умножаването им е неизбежно, предвид ширищета се американска пропаганда, по известна като „джендър идеология”. Имаме повод да твърдим, че лицето се възползва от политически чадър, целящ да нормализира смяната на пола и изобщо целия набор от неестествени сексуални предпочитания всред българското общество.

Можем да започнем с най-простия пример за нормализация. Към „Емили” всички медии се обръщат с женски местоимения – „тя”, „нея” и т.н. Това е признаване от тяхна страна, че човек може да си смени пола някакси.

Второ, „Емили” не е случаен човек, а е активист на транс каузата в България. Лицето има участия в големите телевизии, както и при „Цанов напред и нагоре”. Освен това то е активно във фейсбук.

Трето, освен „джендър идеология”, транссексуалният промотира и още нездравословни за обществото дейности – наркомания, пиянство, групов секс, „отворени връзки”, животозастрашаващо шофиране и какво ли още не. За най-голямо нещастие, простотията отново прави човек известен. Този път обаче последствията могат да са още по-катастрофални. Простотията е нормализирана, но ще позволим ли тя да бъде надградена от хора като „Емили”.

Предвид гореспоменатото, става ясно, че трансджендърите са индивидуалисти без никакво обществено самосъзнание. Искат похотливия им начин на живот да се толерира, нямат никаква съпричастност към хората, чиито животи поставят в опасност с непредпазливото си поведение на пътя, употребяват наркотици. Това са все неща, които здравите институции – вярата и семейството, заклеймяваха, с което запазиха българщината през най-трудните векове. Какво ще се случи с България ако здравите ни основи бъдат сринати?

Подкрепете ни във телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ